Ešte ukázať US napomáhanie „spravodlivosti“ a Kočner je von?

3. septembra 2020, krkOSKAR bRÁNka, 11-y SEPTEMBER 2001 Ahoj (a lieč ...) Vanda Procházka BRANKINA RUBRIKA CigáŇi CigáŇi, Cigáni a Rómovia Gratulácie Hnutie "GRÁLU" Krása a Láska Nebeská LAI-FI laická fikcia MáHatMá (HasKlobúkHas) Banáš naozajstné sLOVEnské náRODné poVSTANie Nezaradené Prihodilo sa mi DNES reparát "rEVOLÚCIE" z roku 1989 ROZPRÁVKY skutočná revolúcia Ducha a Duše VANDA kráska naše LÁSKA nejdřív HLÁSKA pak PROCHÁZKA zaradené aj zadarené zároveň ŽENA, ŽIEŇA, to znie HRDO !!!

 

 

.   Andy Danko podľa vkusu istých „s USA na večné časy a nikdy inak“ a „radšej sa budem mýliť s USA, ako mať pravdu s Ruskom“ súdruhov príliš často navštevoval Rusov, dottore Robo Fico neneznášal ruského medveďa a sem tam aj sociálne zmýšľal a to Big Brother neodpúšťa. Kam by sme takto došli, po Jánošíkovsky bohatým brať a chudobným … mávať.

.   A navyše sa Marián previnil proti hlavnému, prvému prikázaniu: „Nebudeš skúšať okrádať Zlodeja svojho!“ Môže byť rád, že už dávno nevisí! Ťažko by visiac dokazoval, že práve on mal ten najmenší záujem, aby sa Jánovi Kuciakovi a Martine Kušnírovej čo i len vlások na hlave skrivil.

.   Ale zas … za jeho aroganciu a bohorovnosť, hoci zväčša aj tak len hranú, mu dopriali a dopriavajú mnohí … a mnohokrát takí a tí, ktorým by také posedeníčko v chládočku počas dnešných horúcich dní aj celkom svedčalo.

.   Len aby sme ho ešte neoškodňovali a nevyznamenali za statočný boj proti triednemu nepriateľovi z „OldWorldOrderových“ kruhov. Pre istotu, kebyže …