Vrať se do hrobu, starče aneb chvála Mladosti.

12. augusta 2020, krkOSKAR bRÁNka, 11-y SEPTEMBER 2001 Ahoj (a lieč ...) Vanda Procházka BRANKINA RUBRIKA CigáŇi CigáŇi, Cigáni a Rómovia Gratulácie Hnutie "GRÁLU" Krása a Láska Nebeská LAI-FI laická fikcia MáHatMá (HasKlobúkHas) Banáš naozajstné sLOVEnské náRODné poVSTANie Nezaradené Prihodilo sa mi DNES reparát "rEVOLÚCIE" z roku 1989 ROZPRÁVKY skutočná revolúcia Ducha a Duše VANDA kráska naše LÁSKA nejdřív HLÁSKA pak PROCHÁZKA zaradené aj zadarené zároveň ŽENA, ŽIEŇA, to znie HRDO !!!

 

 

.   Mnohí z nás si pamätajú aspoň ten názov filmu, hoci netušíme, o čo tam presne išlo. Ale aspoň v skratke o to, že starci nestíhajú mladých, nechápu ich túžby a potreby, že si namýšľajú, že sú múdrejší a skúsenejší a pritom vôbec nie.

.   A teraz pozor, vážené a vážení, celkom iste nešlo autorovi scenára, predlohy, aby sa navážal do tých s viac krížikmi, práve naopak. On sa vysmievali zo skostnatených, fanatických, dobou zmagorených, nepružných, mierne alebo úplne prispatých. A že tých medzi dnešnými mladými je! Našťastie nie príliš veľa, ale predsa stále dosť na to, aby kazili dobré meno Buditeľky Rána. Večná im buď … hanba.

.   Ale poďme na veselšiu nôtu, medzi pozemšťanmi 50+ je úžasné množstvo bystrých, rýchlo uvažujúcich s ešte rýchlejšie hovoriacich, chápajúcich podstatné súvislosti a rozumejúcich pozemským potrebám tela i duše. A keby nie práve ich, mládež, sebalepšia, by mohla ísť do … TAM!