Založ si blog

Primátorka veľkomesta sexuálne obťažovala azylanta aj policajta!

 

 

.   Aby ste sa na nás, ženy, vy, muži, stále nepozerali pomedzi prsty a necítili ste sa v rámci diskusie o obťažovaní „nežného“ pohlavia tým druhým, chlípnym, nenásytným, chtíčom ovládaným a v podstate nepoučiteľným, napíšem niečo na vašu obranu, milí moji príslušníci slabšieho, mužského pohlavia. Už len tá debata o neprimeraných platoch žien a výkriky feministiek, chlapov v ženských sukniach, že „to a to“ a sviniari muži majú stále viac! Na tej istej pozícii, s tým istým vzdelaním, bla bla bla, bla bla bla. No isteže, potiaľ v poriadku, naprostý súhlas. No ale čo sa deje po príchode domov u zástupcov oboch pohlaví? Príslušník slabého pohlavia zvaný muž, povinný neustále dokazovať žene svojej, mamke, babke, sestre, dcéram, milenkej jednej, druhej a aj ďalším x vyhliadnutým, že on je borec, akému páru niet, na všetko má, nič nie je problém a vôbec, … „WHO’S THE KING HERE, HÁÁÁ?!?“ Chlapec urobí stojku u všetkých diev vyššie spomenutých a ostane mu … holá r.. i.e. skutočnosť, že je bohatší o trošku menej ako bol býval tesne po výplate. Ale debate o nerovnosti platov sa budem venovať v niektorom z najbližších blogov. Apropó, holky to maj přesně opačně, ty zas všechny kluky stavěj do pozoru a kážou jim dělat stojky, a všechny takhle vysypaný prachy pozbíraj a nikdy nevrátěj!!!

.   Aby som sa vrátila ku príslušníčke môjho pohlavia, tej nevychovanej deviantke z titulku blogu. Ono sa to ľahko obviňuje a ukazuje prstom, keď vraj na myšlienky clo neplatí! Ale platí, vážení a Vážené, a ešte aké VEĽKÉ!!! To úplne najväčšie! Ono to totiž nie je len tak, myslieť si, čo sa mi zachce a nebyť za to odmenená alebo potrestaná. Moje, naše myšlienky, sú totiž pomerne životaschopné, teda aj živé útvary, pozemským zrakom síce neviditeľné, ale aj tak existujúce a celkom úspešne pôsobiace útvary, ovplyvňujúce ostatné bytosti, človeka zvlášť, ženské myšlienky človeka muža obzvlášť zvlášť!

.   My potvory si vás, chudáčikov bezbranných, vieme opantať tak, že neviete, kde je sever, strácate rozum, opúšťate manželky, vysoko postavené posty, kľudne aj tie premiérske, však, Robino, len aby ste … nám dokázali, že Ten Alfa Samec, ktorému niet páru v širokm ďalekom okolí, to ste vy! Pritom priemerný chlap, keď sa pozrie naokolo seba, urobí 360 stupňovú otočku, tak z alfa samcového hrdinu je hneď fí, chí, psí, omega, len taký fu©kot. Ale my, potvorky vám stále dopriavame ten vrcholne oblažujúci pocit, skoro až istotu, že áno, to ste vy, to si ty, to je ON, mého srdce šampión! A cvakáte, míňate ako zmyslov zbavení, ako hovorieval môjho jedného véééľmi dobrého známeho, nie … výborného priateľa ctený papá, keď …ot stojí, rozum v p..i, ehm, tam!

.   A poďme teda konečne k sexuálnej obťažovateľke, nemá ma príliš v láske, preto nebudem ani mesto, ani meno, ani akékoľvek podrobnosti, ale ona, ony sa v mojich slovách aj tak spoznajú a pravidelne spoznávajú a preto ma neznášaju, ba priam nenávidia, lebo o nich viem príliš veľa a dosť nemilosrdne odhaľujem ich praktiky, taktiky, aktíky, a aj drzé šťuchavé, prachy a moc si vybojovávajúce si laktíky. Prezradím vám to, milí chlapci, mužíkovia, ono to až také ťažké nie je, väčšina z vás myslieva dosť často trenkovým obsahom, takže čo nám ostáva? Troška sa nazdobiť, načančať, navoňať, urobiť krajšou ako v skutočnosti som, lebo pekné, krásne až nádherné sa priveľmi vylepšovať ani moc nemusia, zopár šikvných ťahov a ide sa na lov. Myšičky, teda myšiaci ani len netušia, koľko útokov za deň prežijú, koľko udičiek na nich číha v éteri, koľko šťastia a.k.a. ochrany od anjelov strážnych potrebujú, aby to všetko prežili ako tak v zdraví a bez psychických ujem. Ale predsa len niekedy ste tvrdohlaví, nepočúvate dobré rady mamiek, sestier, endžela strážneho, ani svoj vlastný zdravý rozum, ktorý vypustíte na prechádzku, vypnete ho a navrávate si, že idete za hlasom srdca, ktorý nie je ničím iným, ako rozumom chorým, tým skvelým kamuflátorom, oblbovačom, tým kamoškom v hlave, ktorý, teraz ho troška personifikujem, on je predsa len neživý, ale za ním stojí a cezeň pôsobia z „onoho sveta“ celkom zaujímavé entity najrôznejšieho druhu, od celkom neškodných až po tie nahrôzostrašnejšie hrôzy, aké si ani len nedokážete predstaviť, keby ste ich mohli vidieť čo i len na sekundu, zvyšok pozemského života by ste strávili zavretí na špecializovanom oddelení a od strachu sa ani nepohli, akurát tak cikať, kakať a papať, piť a ľahnúť. Smej sa, materalista Kováč, zabávaj sa, bude ti dopriate zoznámiť sa s vecami, ktoré sú mimo tvoj súčasný pochop a potom sa veľmi rýchlo dosmeješ!

.   A tak, hoci navonok som uhladená dáma, distingvovaná, matka štyroch detí, kresťanka a filantropka, mojou hlavičkou sa môže premávať a aj premáva veľmi zaujímavá zostava ideí, niektoré sú mierumilovné, budujúce a vysoko pozitívne, o niektorých by som veľmi rada pomlčala a keby mal byť vyzradené, použila by som všetky dostupné prostriedky, aby som zniesla z toho sveta tie, tých, čo ich odhalia, prípadne aspoň urobím všetko preto, aby dotyčný, dotyčná, dotyční boli znemožnení na veky vekov, do konca ich biednych pozemských životov. Ja mávam chute rôzne a hoci mám cez päťdesiat, prechod je ešte veľmi ďaleko, udržiavaná a nymfo-založená veru som, preto si prestavujem najrôznejšie veci a moje fantázie v podstate žiadne obmedzenia nemajú. No a tak, musím sa vám priznať, sem tam mi napadajú také veci, ako desať švárnych šuhajov six feet plus, seven inches plus a ja s nimi spolu v takej nevinnej zábavke menom buk-ka-ke, ale aj dub-ba-be a rôzne iné. No a jednoducho niektorí jednoduchší jedinci s IQ nie príliš vysokým, chtíčom dosť o to väčším a frajerkami ďaleko za Mediteráneom to prosto nevydržia a ruka šmátralka, či prstíček nezbedníček im ujde a už je oheň na streche a ďalší sexuálny deviant v base, dobre mu tak! A ja, počestná žena, matka, politička a vzor mravnosti môžem ísť do slovutného zoznamu na Sme, ako my tie odporné beštie ubližovali, robili zle a ako ich treba spráskať aspoň pomyselným, novinárskym, čierno-tlačiarensko-atramentovým, či notebookovo-obrazovkovo-nesvietiaco-pixelovým bitchom! Na pranier s nimi, na škripec, na samotku, opľuť a nedať nažrať, zvieratám špinavým. To by tak bolo, aby nás, čisté, mravopočestné, krehké a zraniteľné kvetinky „muž“ zneucťoval, hanil, znižoval nám dôstojnosť a ukájal svoje si na nás svoje zavrhnutiahodné najnižšie pudy. Fuj! (Teda, MŇAMKY MŇAMŇAMŇAM, ale to len tak by the way baj-d-uej, mimo záznam a sliedivé oko kamery s odporne citlivým mikrofónom!)

 

Tralala, tralala, šikovná odmala

 

 

 

 

Skvelý ťah Markízy : debata Banáš vs. Kňažko

15.04.2024

. A že vraj to nejde! Neštekať po sebe, neurážať jeden druhého, nevidieť v tom druhom temného služobníka samotného Lucifera. No nádhera, páni – obaja vekom nad 75 rokov – zjavne nepotrebujúci držať sa hesla, že „Čím hlasnejšie a dlhšie na súpera z opačného tábora kričím, tým mám väčšiu a údernejšiu Pravdu“. Toto by mali [...]

Ďakovný list Peťa P. a Roba F. Igimu M.

12.04.2024

. Jedni hovoria, že nikdy nič také neexistovalo a ani existovať nebude, ale v tajných kuloároch sa povráva, že v titulku spomínaní dvaja páni mali nejedenkrát namále a takmer ho odoslali, ale vždy im niečo našepkalo, že ešte nie, ešte treba počkať na ďalšiu lekciu geniálneho pedagóga. Panovali mnohé pochybnosti a panujú dodnes, mnohí Igorovi [...]

No strašné! Ten proruSKý zlosyn Fico ide mierovo spolupracovať s Ukrajinou!

11.04.2024

. To je normálne ak nie šach-mat, tak dosť dôrazný šach mnohým opozičným krikľúňom a zároveň aj početným píšúcim a komentujúcim ochrancom „demokracie“ na ten už dosť dlho (Vlho!) čudesný spôsob, keď demokratické je zásadne to, čo za také považujeme „my“, prípadne parťáčky a parťáci z našej bublinky. Čo za kulehu to [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 21:24

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, ak smiem na ceste k NEJ sprevádzať KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 288
Celková čítanosť: 1419257x
Priemerná čítanosť článkov: 4928x

Autor blogu