VŠ vzdelaní bez titulu? aJ Ty, brutuS Igor?

30. júna 2020, krkOSKAR bRÁNka, 11-y SEPTEMBER 2001 Ahoj (a lieč ...) Vanda Procházka BRANKINA RUBRIKA CigáŇi CigáŇi, Cigáni a Rómovia Gratulácie Hnutie "GRÁLU" Krása a Láska Nebeská LAI-FI laická fikcia MáHatMá (HasKlobúkHas) Banáš naozajstné sLOVEnské náRODné poVSTANie Nezaradené Prihodilo sa mi DNES reparát "rEVOLÚCIE" z roku 1989 ROZPRÁVKY skutočná revolúcia Ducha a Duše VANDA kráska naše LÁSKA nejdřív HLÁSKA pak PROCHÁZKA zaradené aj zadarené zároveň ŽENA, ŽIEŇA, to znie HRDO !!!

 

 

samozrejme, iba „nie naši“ ľudia, teda „ich“ naši ľudia, „naši“ naši budú OK!

 

.   A máme to tu! Majstrovstvá Sveta vo vymýšľaní najväčších hlúpostí. Kde inde ako na sLOVEnsku, kde inde už majú všetky ostatné problémy dávno poriešené a môžu si dovoliť odobrať tituly, komu len chcú a nechať taktiež. Kocúrkovo je vysoko sofistikovaná spoločnosť a koncentrát inteligencie a logiky v porovnaní s našou Krajinkou, lebo my krajinkou naozaj sme. Sme už v Raji, síce len na jeho začiatku, na okraji, na hranici medzi 1000-ročnou Ríšou a Bolestivým Očistcom, ktorý ale našťastie už máme za sebou. Všímate ten dokonalý zmysel pre čierny humor, nadsázku, iróniu až sarkasticko-orgasticky sebazničujúci masochizmus?

.   Tu si snáď už naozaj každý robí, čo si len zamanie, hlavne, že sa o nás píše. A že nie zrovna v najkrajšom svetle, v bieloskvúcich sa rukavičkách a s úctou, ale s posmechom, výsmechom, nadvihnutým obočím a poľutovaniahodným úškrnom!

 

Branči G., nejako to zariaď, aby … DOBRE UŽ BOLO !“

„A kebyže to znova nevyjde, tak to bude na Teba!!!“

IGOR, IGOR! (smiechcezslzový smajľo)