Igor ide čistiť SK od plagiátorov! Odstupuje?

28. júna 2020, krkOSKAR bRÁNka, 11-y SEPTEMBER 2001 Ahoj (a lieč ...) Vanda Procházka BRANKINA RUBRIKA CigáŇi CigáŇi, Cigáni a Rómovia Gratulácie Hnutie "GRÁLU" Krása a Láska Nebeská LAI-FI laická fikcia MáHatMá (HasKlobúkHas) Banáš naozajstné sLOVEnské náRODné poVSTANie Nezaradené Prihodilo sa mi DNES reparát "rEVOLÚCIE" z roku 1989 ROZPRÁVKY skutočná revolúcia Ducha a Duše VANDA kráska naše LÁSKA nejdřív HLÁSKA pak PROCHÁZKA zaradené aj zadarené zároveň ŽENA, ŽIEŇA, to znie HRDO !!!

 

 

.   Niežeby som chcel takto zrána v Nedeľu nejako priveľmi provokovať, vyrývať, byť nepríjemný, až impertinentný, ale …, aby som bol presný a dajme tomu, skúsme českou Wikipedii: Plagiát je umělecké nebo vědecké (…) dílo, jež někdo jiný než skutečný autor neprávem vydává za své. Taková činnost se nazývá plagiátorství nebo plagiace.

 

.   Jedna vec je hrať sa na magistra, bakalára, docenta, profesora, kohokoľvek, to sú veci zábavné, povšimnutiahodné, zavrhnutiahodné, nebezpečné, … a až vedúce do basy. Potiaľ v poriadku. Ale položme si potom kardinálnu otázku:

 

A ČO S TÝMI, ČO SA HRAJÚ NA PREMIÉROV A NA VLÁDU?!?

AK SÚ NESCHOPNÍ, VYSOKO AMATÉRSKI A ŠKODIA?

JE TO LEN ORGANIZOVANÉ TRESTNÉ SKUPINKOVANIE?

ALEBO ROVNO VLASTIZRADA, PO KTOREJ NASLEDUJE …

 

Jozef Té by vedel rozprávať, … keby ne/bol býval zradil vlasť

a keby bol na tomto svete. Alebo? Nebol zradcom, bol?!?

 

 

 

 

.   (tento záverečný nedeľný minidoplnoček bol uverejnený trošíčka neskôr, medzi siedmou a ôsmou rannou, to len na upresnenie kvôli prvému diskusnému príspevku, s ktorým by som inak v plnej miere naprosto súhlasil, čo sa týka postoja ku môjmu textu doteraz a ktorý vyznieva trošíčka inak v kontexte s celým súčasným textom… a zároveň tak troška korešponduje s predchádzajúcim blogom o manželke politika)

 

 

.   no a týmto žijú v súčasnosti slovenské luhy a háje, ZLÍ sú ONI, tí DOBRÍ, to sme predsa MY! Nie a NIE sa to národ Holubičí naučiť, prijať to za svoje, mať to v krvi, v srdci, … tamto sú len zrkadlá, krivé a … a aj čisté sťa Ľalia, Oko Dieťaťa Jezuliatka a my sa v nich deň čo deň pozorujeme, hodnotíme, vzhliadame sa vo svojich Vzoroch a tak strašne nám vadia chyby tamtých, ako ich nazvať, nenapadá mi to odporné, hnusné slovo … NÁS!

 

KRÁSNU, POŽEHNANÚ NEDEĽU prajem, moji nádherní KRASOĽUDKOVIA 🙂