Sulík Kôň Oligarchov? Koho zavraždia teraz?

22. júna 2020, krkOSKAR bRÁNka, 11-y SEPTEMBER 2001 Ahoj (a lieč ...) Vanda Procházka BRANKINA RUBRIKA CigáŇi CigáŇi, Cigáni a Rómovia Gratulácie Hnutie "GRÁLU" Krása a Láska Nebeská LAI-FI laická fikcia naozajstné sLOVEnské náRODné poVSTANie Nezaradené Prihodilo sa mi DNES reparát "rEVOLÚCIE" z roku 1989 ROZPRÁVKY skutočná revolúcia Ducha a Duše VANDA kráska naše LÁSKA nejdřív HLÁSKA pak PROCHÁZKA zaradené aj zadarené zároveň ŽENA, ŽIEŇA, to znie HRDO !!!

 

 

.   Toho, kto sa pýta takéto otázky? Všetkých, ktorí si tento blog prečítajú? Aj tých, ktorí ho nazdieľajú, skopírujú, budú rozposielať ďalším a ďalším, … zavraždia päť miliónov štyristopäťdesiattisíc, ktorí makajú na horných desaťtisíc a pochovávať bude kto? Rozdelia sa na päť a päť, PentaUpper a PentaLower a Plebsom otvtedy bude spodných päťtisíc a Panstvom horných päť?!?

.   Krištúfková NESMIE, lebo nie je z našich „Našich ľudí“, Riško Podržbalónik MUSÍ, lebo JE povolaným a aj Vyvoleným z Našich „Našich Ľudí“. Teda zatiaľ, pokým sám nezistí, že „Sorry Jako“ za pravidelné Raňajkovanie pod dohľadom kamery nestačí, ospravedlnenie je len chabá výhovorka a skutočným činom Chlapa by bolo odstúpenie a prísľub, že už nikdy nebude činný v politickom živote, kde má konfliktov záujmov viac ako najošľahanejšia kur.. ehm, sociálna pracovníčka v BangKokskom prístave zárezov na … dlažbe pre „Nevestincom“, ktorý nevestí nič dobrého na prvý, no ani na piaty PenraPohľad!!!

.   Igor zrazil podpatky, asi mu ukázali fotky, kadiaľ chodievajú dcérky do školy a manželka na nákupy a pravidelnú kontrolu stavu nehnuteľností. No ešte si najdemokratickejším spôsobom v histórii Ľudstva zvoľte Daniela za Anjela, prepytujem, Prokurátora prokurátorov, choďte sa vyspovedať do spovedeľnice alebo rovno k svätému Igorovi a budete všetci čistejší ako najčistejšia Ľalia poľná. Gratulujem, ste naprosto inší ako Fico, Pellegrini, Mečiar, ste sa stali Etalónom Demokracie a Pravdy! Bude sa o vás písať v učebniciach ako o …

 

TAK AKO? AK O NAJ KLAMÁROCH ALEBO O TÝCH,

ČO DRŽIA SLOVO, NECH TO STOJÍ, ČO TO STOJÍ?

 

 

Ahoj Vandička, Lásočka, … Pánova, moja veru nie!