Tak kedy Pellegrini vymení Matoviča? Jeseň 2021?

18. júna 2020, krkOSKAR bRÁNka, 11-y SEPTEMBER 2001 Ahoj (a lieč ...) Vanda Procházka BRANKINA RUBRIKA CigáŇi CigáŇi, Cigáni a Rómovia Gratulácie Hnutie "GRÁLU" Krása a Láska Nebeská LAI-FI laická fikcia naozajstné sLOVEnské náRODné poVSTANie Nezaradené Prihodilo sa mi DNES reparát "rEVOLÚCIE" z roku 1989 ROZPRÁVKY skutočná revolúcia Ducha a Duše VANDA kráska naše LÁSKA nejdřív HLÁSKA pak PROCHÁZKA zaradené aj zadarené zároveň ŽENA, ŽIEŇA, to znie HRDO !!!

 

 

.   Tak takto bolo, tatko, rozhodnuté? Že teda ani Igor Matovič nie, lebo … tisícdvesto dôvodov proti a ZA? Existujú vôbec ešte nejaké dôvody, prečo by mal súčasný premiér zotrvávať na svojom poste? No, kto chce, vidí aj to, čo neexistuje a kto nechce, neuzná Matovičovi ani len ten nos medzi očami. Záchranca Národa ako začal, tak aj, … počkať, končí? Skončí?

 

KDO S ČÍM ZACHÁZÍ, TÍM TAKÉ SCHÁZÍ

 

.   Tak sa nám tu črtá ale že véééľmi zaujímavý súboj dobra a zla, dobra v podobe, … no? Kto je tu ten dobrý a kto zas zlý? Prípadne … sú obaja dobrí? A len vyber(ie)me toho lepšieho, … s tým, že ten druhý nebude braný ako lúzer, ale ako najlepší možný a aj skutočný poradca prvého a ako tandem to dotiahnu k dokonalosti.

 

SME NA NIEČO TAKÉ VÔBEC PRIPRAVENÍ?!?

 

.   No teda nech sa darí, milá, premilená Slovač. Aj tak to nakoniec bude len a len na nás. Vďaka nášmu Pánu Bohu, že tak!