Nová, SK „Opoziční smlouva“ OĽANO – Smer?

29. apríla 2020, krkOSKAR bRÁNka, 11-y SEPTEMBER 2001 Ahoj (a lieč ...) Vanda Procházka BRANKINA RUBRIKA CigáŇi CigáŇi, Cigáni a Rómovia Gratulácie Hnutie "GRÁLU" LAI-FI laická fikcia naozajstné sLOVEnské náRODné poVSTANie Nezaradené Prihodilo sa mi DNES reparát "rEVOLÚCIE" z roku 1989 ROZPRÁVKY skutočná revolúcia Ducha a Duše VANDA kráska naše LÁSKA nejdřív HLÁSKA pak PROCHÁZKA zaradené aj zadarené zároveň ŽENA, ŽIEŇA, to znie HRDO !!!

 

 

.   Áno, povinné okopávanie členkov, šteky Smer-om na druhú stranu, keď niekedy prekvapivo nie smer-om od Smer-u, ale smer-om na Smer … od opozičného, sic, vládneho Oľana. Ale všetci to poznáme, to neustále, dlho, strašne dlho, hrôzostrašne dlhokánsky sa tiahnúce opozičníctvo, zotrvávanie v stave „proti“ niečomu a hlavne niekomu, ba dá sa povedať, že až PROTIvnosť, nechutná u oboch pohlaví, ale u mužského, a obzvlášť v politike, veľmi rada a ochotne celkom prirodzene prechádza do TRÁPnosti a späť a takto veselo v tandeme v ostrom, buhahahaboo, protiklade s tandemom v titulku obveseľujú divákov v teátre zvanom Slovensko. V Krajinke na okraji Neba, aby som nezabudol na chalanov z ESET-u, odporných a nechutne bohatých imperialistických vlastizradcov, zato statočných krajinotvorcov a krajinkárov-krajinomaliarov.

.   Kebyže niekto ešte stále nechce veriť tamtým (hrôzo-strašným,) upokojujúco-odvážnym slovám z nadpisu článku, nech kukne pre kontrolu sem:

https://ourworldindata.org/grapher/total-covid-deaths-per-million?year=2020-04-28&country=RUS&region=Europ*E

Keď sa presuniete kurzorom nad minimapku Slovenska, objaví sa vám tam údaj 3.3 úmrtí na milión obyvateľov, ďalšie NAJ krajiny majú niečo cez 5.0 (druhá Ukrajina 5.03 a tretie Rusko 5.45), potom sú to Lotyšsko, Bielorusko, Bulharsko a Albánsko (6.89, 7.94, 8.35, 9.73) … všetko údaje pre včerajšok, 28.apríla 2020.

.   Netreba príliš veľa slov, stačí sa pozerať, vidieť, cítiť a … už vám postupne dochádza? ČO (či KTO?!?)stojí za tým skvelým, na všetky svetové strany svietiacim úspechom Slovenska?!? Také ľahké, že to ani netreba vyslovovať, či písať. A treba nechať tých, ktorým to až také jasné nie je, nech prídu na to sami, samé. Dlho to trvať nebude …

 

OteVÍRání STUDánek by ВандаВондер

 

 

Sme príliš dobrí, milí, zlatí, pekní, krásni, hlavne tam VOVNÚTRI, aby nám nejaký K-vírus nejako príliš uškodil, on nám naopak, pomáha, aby si nás svet už konečne všimol a videl, KTO! je tu najBOHatší národ celého sveta … 🙂 … my sa síce všetci jeden, jedna druhú, druhého tak troška nenávidíme, ale o čo viac sa nenávidíme, o to viac sa aj potom milujeme, to aby sme v dlžobách neostali, to my zasa véééľmi, véééľmi neradi, nerady (že jo, vy neřádi 🙂 )

 

 

p.s. Článoček vznikal už včera ráno, ale trošíčka sa jeho „uvedenie na ‚trh‘  oddialilo, teraz viem, prečo, celkom interesantné:

„Slovenskú taktiku boja analyzujú vo svete“ od … Mária Benová