Tak ten zlý fuj LeboFico nakoniec pravdu poznal : ) (:

23. apríla 2020, krkOSKAR bRÁNka, 11-y SEPTEMBER 2001 Ahoj (a lieč ...) Vanda Procházka BRANKINA RUBRIKA CigáŇi CigáŇi, Cigáni a Rómovia Gratulácie Hnutie "GRÁLU" LAI-FI laická fikcia naozajstné sLOVEnské náRODné poVSTANie Nezaradené Prihodilo sa mi DNES reparát "rEVOLÚCIE" z roku 1989 ROZPRÁVKY skutočná revolúcia Ducha a Duše VANDA kráska naše LÁSKA nejdřív HLÁSKA pak PROCHÁZKA zaradené aj zadarené zároveň ŽENA, ŽIEŇA, to znie HRDO !!!

 

 

.   Poisťovniam sa potápajú vlajkové lode, balia švestky a opúšťajú kapitánske mostíky? Zisky zoslabli, nastal čas platiť, ách óch, fujky, niéééé, kto to kedy videl, aby poisťovňa živila pracanta a nie pracant poisťovňu! Aby dzhobrák, pardon, „D“OBRÁK dával pánovi Podnikateľovi, pani Zamestnankyni a nebolo to naopak. Lode „d“obrákov a natŕčačov rúk obsadené ctihodnou posádkou a celebritnými cestujúcimi, nie poistencami, … akcionármi! Kto tu je dôležitý a podstatný?

.   LeboFico hovoril pred rokmi niečo o fujkyfuj VY-VLASŤ-ŇEŇÝ

Fico hovorí o vyvlastnení súkromných poisťovní

 

pokojne si to hoďte do uja gôgľa, ten vám povie, kto bol v rozprávke o dobrých poisťovniach ten dobrý a ten „zlý“. Lebo aj „zlý“ je dobrý, pomáha uvedomiť si dôležité veci. Najdôležitejšie! Ako napríklad: „Staraj sa dobre o svoje zdravie, aj dobrý PánBoh sa ti oň troška postará alebo aj dosť, ak si zaslúžiš!

.   Tutoka teta nomen omen Cigániková troška nakričala na fujky zlých chlapcov, lebo „d“obrák nemá a pán, … tiež už trošíčka menej,a tak „d“obrák OBRÁK zvažuje podať žalobu na pána, že mu nechce hádzať deň čo deň jeho zaslúženú almužnu. Achjo! JEJADA-WAU!!! ako klasici od národných síl vravievali.

. Vari len nepôjdu znova #NOHAVIČKYDOLU na protest proti zbedačovaniu žobráckej kapitálotvornej vrstvy, to nesmieme dopustiť! Koľko je sadzba za takéto drzé reči?

 

OteVÍRání STUDánek by ВандаВондер