bLoG z r. 2017: B. Kollár šéf parlamentu, Matovič premiér!

19. apríla 2020, krkOSKAR bRÁNka, 11-y SEPTEMBER 2001 Ahoj (a lieč ...) Vanda Procházka BRANKINA RUBRIKA CigáŇi CigáŇi, Cigáni a Rómovia Gratulácie Hnutie "GRÁLU" LAI-FI laická fikcia naozajstné sLOVEnské náRODné poVSTANie Nezaradené Prihodilo sa mi DNES reparát "rEVOLÚCIE" z roku 1989 ROZPRÁVKY skutočná revolúcia Ducha a Duše VANDA kráska naše LÁSKA nejdřív HLÁSKA pak PROCHÁZKA zaradené aj zadarené zároveň ŽENA, ŽIEŇA, to znie HRDO !!!

 

 

. Kebyže ste dostali chuť prečítať si nejaké tie predikcie z konca roka 2017, tak nech sa páči, 🙂 milá čitateľka, milý čitateľ 🙂 Ty, milý Igor, by si si mohol prečítať tuto od nás z blogu, od Devany, treba počúvať ľudí, čo ti hovoria, aj keď to je niekedy pomerne nepríjemné … toť Ale pán Premiér, to snáď NIE! … a to isté ešte raz a väčším a čiernymi písmenkami, tipujem, že to bude mať čoskoro veľmi slušnú 100-tisícovú čítanosť, to už je celkom dobré číslo:

Ale pán premiér, to snáď nie. . . (od Devany)

 

Kľudne si môžete prečítať na úvod článok spred troch dní:

https://ebranitodshimatnoke.blog.pravda.sk/2020/04/16/poznam-matovica-osobne-tak-vam-teda-nieco-poviem/

Poznám Matoviča osobne! Strašné, vám teda poviem . . .

alebo ho rovnako spokojne môžete rovno preskočiť …

 

 

.   Áno, priznávam, že niekedy troška provokujem a preháňam, Marián Kotleba na poste prezidenta nás čaká MOŽNO, ale to len vtedy, ak si to po práve zaslúži, až PO 10-ročnej ére prezidentky Zuzky Čaputovej, to všetko ako dôkaz toho, že zmierenie na smrť znepriatelených táborov je možné jedine v tejto krajinke, antiKrajinkári nech sa idú bodnúť. Sme krajinka na kraji Nebeského Raja, prvá pozemská Rajská Krajinka.

 

Matovič premiérom, predsedom parlamentu nikto iný ako Boris Kollár.

 

.   Prosím, žiadna Sibyla, Nostradamus, baba Vanga ani nič podobné. Profi analýza s výhľadmi do blízkej aj vzdialenejšej budúcnosti, podporená rokmi a rokmi práce, … a hlavne inšpirovaním sa odborníkmi z každého odboru. Prosté – treba vedieť jedno jediné, každý, zopakujem ešte raz, každučičký každý človek na tejto Božej Zemičke je v nejakom odbore, umení, pomenujte si to, ako chcete, profíkom = No.1 na celom svete, len treba zistiť kto a v čom. Na toto nos celkom mám. Ako na premiérov, tak na mnohé iné.

 

Pôvodný článok:

https://ebranitodshimatnoke.blog.pravda.sk/2017/12/02/matovic-premierom-kotleba-prezidentom/

Matovič premiérom, Kotleba prezidentom?

Pre neveriacich Tomášov aj Wayback Machine, lebo podvodníkov je všade veľa:

https://web.archive.org/web/20171205030431/https://ebranitodshimatnoke.blog.pravda.sk/2017/12/02/matovic-premierom-kotleba-prezidentom/

 

 

OteVÍRání STUDánek by ВандаВондер       

a 16.diel Hlasu mojich Snov