Fico: „Premiér je psychopat! “ Bývalý? Súčasný?

18. apríla 2020, krkOSKAR bRÁNka, 11-y SEPTEMBER 2001 Ahoj (a lieč ...) Vanda Procházka BRANKINA RUBRIKA CigáŇi CigáŇi, Cigáni a Rómovia Gratulácie Hnutie "GRÁLU" LAI-FI laická fikcia naozajstné sLOVEnské náRODné poVSTANie Nezaradené Prihodilo sa mi DNES reparát "rEVOLÚCIE" z roku 1989 ROZPRÁVKY skutočná revolúcia Ducha a Duše VANDA kráska naše LÁSKA nejdřív HLÁSKA pak PROCHÁZKA zaradené aj zadarené zároveň ŽENA, ŽIEŇA, to znie HRDO !!!

 

 

.   Preteky vo „vraždení neviniatok“, súťažiacimi sú výhradne samotným Synom Božím vyzvaní hádzači kameňov, ktorí sú bez akejkoľvek viny, … a v tom, kto o Igorovi Matovičovi napíše, či povie šokujúcejšiu Pravdu Pravdúcu, naberajú na obrátkach. Najnovšie sa na svojej tlačovke zapojil už aj sám pán bývalý premiér Róbert Fico, ktorý si podobné, ak nie presne rovnaké slová mohol na svoju adresu vypočuť alebo prečítať ešte ani nie tak dávno, tak „bohorovné“ vyhlásenia si voči nemu dovoľovala len tá najdrzejšia lúza, ktorá nebola nikdy ochotná priznať, koľko pozitívneho a chvályhodného toho všetky vlády pod vedením Dr. Fica pre obyvateľov tejto republiky vykonali!

.   Ja to všetko chápem, politický boj, aký požičaj, taký vráť, ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva, ale stále je tu aj to dlhými rokmi osvedčené, síce detské, ale celkom trefné: „Kto to vraví, ten to je, na toho to pasuje!“ Normálne si človek nedovolí nie na premiéra, ale na kohokoľvek vyriecť takéto závažné slová, ktoré sa veľmi rýchlo môžu otočiť na toho, kto ich vyriekne.

.   Takže vážení a milí, ani Matovič, ani Fico, ani nikto iný, ale ja sám, pokiaľ takéto „bohorovné“, (schválne tam je malé „b“ a je to v úvodzovkách, lebo Najvyššiemu nie je rovné nič a nikto), vyhlásenia púšťam smerom k obecenstvu Urbi et Orbi, som prinajmenšom divadelník, ktorý riskuje, že niekto nepochopí moju životnú hereckú rolu a presne ako bývalý premiér Róbert Fico spomenul v závere jeho tlačovky, to čisté, naivné a pravdovravné dieťa vykríkne: „Kráľ je nahý!“ Dieťa slovenské možno aj ono …

 

Kto to vraví, ten to je, na toho to pasuje.

 

🙂 OteVÍRání STUDánek by ВандаВондер 🙂

 

(toho Igora naozaj poznám a dám ruku do ohňa, že psychopatom nie je. A rovnako tak ani premiér bývalý, žiaden z nich, kľudne tak otitulujte mňa. Hoc aj v debate pod týmto článkom. Myslím, že to zvládnem. Ľavou zadnou)