Vidíte tú Rajskú Oázu Kľudu v srdci Európy? : )

11. apríla 2020, krkOSKAR bRÁNka, Ahoj (a lieč ...) Vanda Procházka BRANKINA RUBRIKA naozajstné sLOVEnské náRODné poVSTANie Nezaradené Prihodilo sa mi DNES reparát "rEVOLÚCIE" z roku 1989 ROZPRÁVKY ŽENA, ŽIEŇA, to znie HRDO !!!

 

 

.   Na to, akí dokážeme byť jeden k druhému protivní až nepriateľskí, je až na počudovanie, akým Svetlým Ostrovčekom v strede Európy sme, kuknite sem: https://ourworldindata.org/grapher/total-covid-deaths-per-million?country=RUS&region=Europe

 

 

.   Úplne vážne to ale že vôbec nie je také zlé, ako by sa mohlo zdať. Nakladáme si síce, v parlamente, v diskusiách, na ulici, doma, niekedy, keď je za čo, aj doma na tanier, ale … tak nejako to nedusíme pridlho v sebe a ono to nedusí nás a potom keď ide vírusisko okolo, tak sa k duseniu nepridá a keď už, tak nás nedodusí do konca. Že vraj tragické, rozkradnuté zdravotníctvo, ale … nepomohlo nám, vediac práve o jeho stave, aby sme začali so samoliečbou … dobrosrdečným smiechom ako najlepším lekárom?

.   Ono nakoniec, keď ide do tuhého, pomôžeme aj tomu večne nadurdenému dedkovi zo susedného vchodu, frflavej Mariene so zelenými vlasmi a bez frajera, nakoniec so zapchatým nosom a v gumených rukaviciach to Ičovi Gašparov-ičovi hodili aj jeho nie príliš oddaní fanúšikovia. Lebo veď záchrana pred stelesneným zlom, tvorcom Čiernej Diery v strednej Európe. Či počkať, to bola nejaká čierna diera, čo takto o nás rozprávala? Nič to, nepamätám sa príliš na tie doby alebo som si zdriemol a po prebudení som sa ocitol už rovno v rozkvitajúcom, Slnkom zaliatom a šťastím voňajúcom kapitalistickom Raji.

.   Majstri sveta v odpúšťaní, dávaní druhej až dvestodvadsiatejdruhej šance, zabúdaní na zlé …

VŠÍMAŠ, VANDA ??? 🙂 🙂 🙂